Ιατρεία

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Androcare – ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

androcare logo 2Το Ουρολογικό – Ανδρολογικό ιατρείο του Γαλατσίου Androcare λειτουργεί υπό την επιστημονική εποπτεία του Βασίλειου Θεοδωρόπουλου. Πρόκειται για ένα πρόσφατα ριζικά ανακαινισμένο, σύγχρονο και μοντέρνο κέντρο, που διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, όπως υπερηχογράφο τριών κεφαλών με δυνατότητα power doppler και τρίπλεξ αγγείων, τελευταίας γενιάς εύκαμπτο βίντεο κυστεοσκόπιο με δύο επεξεργαστές υψηλής ανάλυσης, οθόνη ψηφιακής απεικόνισης και δυνατότητα καταγραφής σε ψηφιακά μέσα, καθώς και το πρόσφατα αποκτηθέν υπερσύγχρονο μηχάνημα κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης της γερμανικής εταιρείας wolf (piezowave 2) τελευταίας γενιάς για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της νόσου Peyronie πέους, κάνοντας το χώρο ένα πρότυπο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο στην Αθήνα.

Στην καρδιά του Γαλατσίου, ο ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος Βασίλειος Θεοδωρόπουλος, αξιοποιώντας την εμπειρία του στις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος του άνδρα, αλλά και της γυναίκας, δημιούργησε το 2006 ένα πρότυπο κέντρο.

Στο Ουρολογικό – Ανδρολογικό κέντρο του Γαλατσίου παρέχονται ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του άνδρα κάθε ηλικίας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα διάγνωσης και θεραπείας.
Το Ιατρείο βρίσκεται στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεΐκου 67, στον 1ο όροφο.

Το κέντρο ειδικεύεται σε θέματα σχετικά με διαφόρους τομείς, όπως η Ανδρική & Γυναικεία Ουρολογία, η Ογκολογία, η Ανδρολογία, η Ανδρική στειρότης, η Σεξουαλική δυσλειτουργία στον άνδρα (διαταραχές στύσης, εκσπερμάτισης), η Υπογονιμότητα, η Λιθίαση του ουροποιητικού, οι Παθήσεις του προστάτη & της ουροδόχου κύστης, η Ουροροομετρία – Ουροδυναμική, η Ακράτεια ούρων, η Ενδοσκοπική Ουρολογία, η Κυστεοσκόπηση και Ουρητηροσκόπηση, η Εξωσωματική Λιθοτριψία ουροποιητικού, η Υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη βιοψία προστάτη κ.λ.π.

Το κέντρο καλύπτει όλο το χειρουργικό φάσμα της Σύγχρονης Ουρολογίας ενώ διαθέτει σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2102222829 ή 2102222738 και κλείστε το δικό σας ραντεβού, ή χρησιμοποιείστε την ειδική φόρμα ραντεβού.

 

 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τo Ουρολογικό – Ανδρολογικό ιατρείο του Γαλατσίου διαθέτει σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό προκειμένου να διενεργούνται :

us

olympus flexible

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ταμεια– ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΥΔΑΠ
– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ – ΤΕΒΕ, ΝΑΤ – ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, ΟΓΑ, ΗΣΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ) > ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
– ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
– ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ALICO, ΚΛΠ)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε με το 210 2222829

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΝΤΥΝΑΝ ΦΩΤΟ

Συν. Δ’ Ουρολογικής Κλινικής και Τμήματος Λιθοτριψίας

Στην κλινική μας αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις της ουροποιητικής οδού, καθώς και των ανδρικών γεννητικών οργάνων, με τομέα εξειδίκευσης την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη διουρηθρικά με τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους της τεχνολογίας TURis / plasma και του Green light Laser. Η κλινική διαθέτει το πιο σύγχρονο μηχάνημα για την πλάσμα-εξάχνωση (TURis 2) του προστάτη, που αυξάνει την ισχύ εξάχνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια του χειρουργείου και η πιθανότητα αιμορραγιών.

Τομέας εξειδίκευσης της κλινικής είναι και η θεραπεία της λιθίασης του ουροποιητικού. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται διάγνωση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση:

  • της λιθίασης νεφρού, ουρητήρα ή ουροδόχου κύστεως με εξωσωματική λιθοτριψία
  • Λιθίασης ουρητήρα και νεφρού με laser ουρητηρονεφρολιθοτριψία
  • διαδερμική νεφρολιθοτριψία για ευμεγέθεις λιθιάσεις του νεφρού, και
  • μεταβολικός έλεγχος για πρόληψη της λιθίασης

 

 

 

hospital

METROPOLITAN HOSPITAL

DOCTORS’ HOSPITAL

ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΑΣΩ GENERAL

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ

Ουρολογικό Τμήμα, Βιοκλινική

20180423_003013

Περιπτώσεις όπως καλοήθης υπερπλασία προστάτη, προστατίτιδες, καρκίνος προστάτη και ουροδόχου κυστης, κιρσοκήλη, υδροκήλη, νόσος Peyronie, ακράτεια ούρων και γενικά όλες οι ουρολογικές και ανδρολογικές παθήσεις διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται συντηρητικά ή προγραμματίζεται η ενδεδειγμένη ελάχιστα επεμβατική ή χειρουργική μέθοδος, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μετά την εξέταση στο ιατρείο της κλινικής.

Ενδεικτικά, πραγματοποιούνται ενδοσκοπικές λιθοτριψίες με μηχάνημα laser, είτε ο λίθος βρίσκεται στο νεφρό, στον ουρητήρα ή την ουροδόχο κύστη. Επίσης, πραγματοποιούνται Ενδο-ουρηθρικές επεμβάσεις (Διαδερμική Νεφρολιθοτριψία με χρήση Νεφροσκοπίου), επεμβάσεις Προστάτη, Ενδοσκοπικές Ογκολογικές Επεμβάσεις αναίμακτα με σύγχρονες μεθόδους και ελάχιστο χρόνο νοσηλείας (1 ημέρα).

Με τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούνται, η ανάνηψη των ασθενών είναι ταχύτατη και μπορούν να επιτρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους εντός λίγων ημερών μετά την επέμβαση. Πιο συγκεκριμέμα, αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία τα ακόλουθα:

  • λίθοι νεφρών
  • λίθοι ουρητήρων
  • λίθοι ουροδόχου κύστης

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε στο 2102222829 και κλείστε το δικό σας ραντεβού, ή χρησιμοποιείστε την ειδική φόρμα ραντεβού.

 

 

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

 

 

1 Φεβρουαρίου 2017