Ιατρεία

1. ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Androcare – ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

androcare logo 2Το Ουρολογικό – Ανδρολογικό ιατρείο του Γαλατσίου Androcare λειτουργεί υπό την επιστημονική εποπτεία του Βασίλειου Θεοδωρόπουλου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο πλήρως εξοπλισμένο.

Στην καρδιά του Γαλατσίου, ο ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος Βασίλειος Θεοδωρόπουλος, αξιοποιώντας την εμπειρία του στις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος του άνδρα, αλλά και της γυναίκας, δημιούργησε το 2006 ένα πρότυπο κέντρο.

Στο Ουρολογικό – Ανδρολογικό κέντρο του Γαλατσίου παρέχονται ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του άνδρα κάθε ηλικίας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα διάγνωσης και θεραπείας.
Το Ιατρείο βρίσκεται στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεΐκου 67, στον 1ο όροφο.

Το κέντρο ειδικεύεται σε θέματα σχετικά με διαφόρους τομείς, όπως η Ανδρική & Γυναικεία Ουρολογία, η Ογκολογία, η Ανδρολογία, η Ανδρική στειρότης, η Σεξουαλική δυσλειτουργία στον άνδρα (διαταραχές στύσης, εκσπερμάτισης), η Υπογονιμότητα, η Λιθίαση του ουροποιητικού, οι Παθήσεις του προστάτη & της ουροδόχου κύστης, η Ουροροομετρία – Ουροδυναμική, η Ακράτεια ούρων, η Ενδοσκοπική Ουρολογία, η Κυστεοσκόπηση και Ουρητηροσκόπηση, η Εξωσωματική Λιθοτριψία ουροποιητικού, η Υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη βιοψία προστάτη κ.λ.π.

Το κέντρο καλύπτει όλο το χειρουργικό φάσμα της Σύγχρονης Ουρολογίας ενώ διαθέτει σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2102222829 και κλείστε το δικό σας ραντεβού, ή χρησιμοποιείστε την ειδική φόρμα ραντεβού.

 

2. Επιστημονικός Συνεργάτης Πολυϊατρείου Medi Family Athens

MF AthensΤο Πολυϊατρείο Medi Family Athens βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 6, δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς απέχει 400μέτρα από το σταθμό Μετρό ΒΙΚΤΩΡΙΑ και 700 μέτρα από το σταθμό Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο σύγχρονο αυτό χώρο, ο Ουρολόγος Ανδρολόγος Βασίλειος Θεοδωρόπουλος διερευνά και αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, διαταραχών της εκσπερμάτισης, καθώς επίσης προβλήματα υπογονιμότητας, λόγω διαταραχών στην ποιότητα του σπέρματος καθώς και άλλες ανδρολογικές παθήσεις.

Το κέντρο διαθέτει εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα και απεικονιστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρεται στους ασθενείς που θα μας προτιμήσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα στάδια της πάθησής τους.

Παθήσεις του προστάτη, όπως καλοήθης υπερπλασία, προστατίτιδες, καρκίνος, καθώς επίσης και όλες οι οξείες ή χρόνιες παθήσεις των υπολοίπων οργάνων του ουροποιογεννητικού συστήματος διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία, ενώ στον ίδιο χώρο διενεργείται πλήρης εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος με σκοπό την άμεση διάγνωση και θεραπεία.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2108810150 – 151 και κλείστε το δικό σας ραντεβού, ή χρησιμοποιείστε την ειδική φόρμα ραντεβού.

 

3. Ουρολογικό Ανδρολογικό Ιατρείο, Γενική Κλινική Περιστερίου, ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ

20180423_003013

Περιπτώσεις όπως καλοήθης υπερπλασία προστάτη, προστατίτιδες, καρκίνος προστάτη και ουροδόχου κυστης, κιρσοκήλη, υδροκήλη, νόσος Peyronie, ακράτεια ούρων και γενικά όλες οι ουρολογικές και ανδρολογικές παθήσεις διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται συντηρητικά ή προγραμματίζεται η ενδεδειγμένη ελάχιστα επεμβατική ή χειρουργική μέθοδος, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μετά την εξέταση στο ιατρείο της κλινικής.

Στο Ουρολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ, στο Περιστέρι διενεργούνται πλήθος διαγνωστικών και θεραπευτικών πράξεων με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Λειτουργεί ιατρείο πρόληψης του καρκίνου του προστάτου και της ουροδόχου κύστεως.

Ενδεικτικά, πραγματοποιούνται ενδοσκοπικές λιθοτριψίες με μηχάνημα laser, είτε ο λίθος βρίσκεται στο νεφρό, στον ουρητήρα ή την ουροδόχο κύστη. Επίσης, πραγματοποιούνται Ενδο-ουρηθρικές επεμβάσεις (Διαδερμική Νεφρολιθοτριψία με χρήση Νεφροσκοπίου), επεμβάσεις Προστάτη, Ενδοσκοπικές Ογκολογικές Επεμβάσεις αναίμακτα με σύγχρονες μεθόδους και ελάχιστο χρόνο νοσηλείας (1 ημέρα).

Το Κέντρο Ενδοσκοπικής-Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογίας (Laser) της Γενικής Κλινικής ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής, προέβη σε αγορά και εγκατάσταση νέας κατασκευής σηπτικής αίθουσας ουρολογικού χειρουργείου με σύγχρονο χειρουργικό εξοπλισμό και μηχανήματα.

Με τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούνται, η ανάνηψη των ασθενών είναι ταχύτατη και μπορούν να επιτρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους εντός λίγων ημερών μετά την επέμβαση. Πιο συγκεκριμέμα, αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία τα ακόλουθα:

  • λίθοι νεφρών
  • λίθοι ουρητήρων
  • λίθοι ουροδόχου κύστης

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2105735311 – 14 και κλείστε το δικό σας ραντεβού, ή χρησιμοποιείστε την ειδική φόρμα ραντεβού.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τo Ουρολογικό – Ανδρολογικό ιατρείο του Γαλατσίου διαθέτει σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό προκειμένου να διενεργούνται :

us

olympus flexible

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ταμεια– ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΥΔΑΠ
– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ – ΤΕΒΕ, ΝΑΤ – ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, ΟΓΑ, ΗΣΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ) > ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
– ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
– ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ALICO, ΚΛΠ)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε με το 210 2222829

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΝΤΥΝΑΝ ΦΩΤΟ

Συν. Δ’ Ουρολογικής Κλινικής και Τμήματος Λιθοτριψίας

Στην κλινική μας αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις της ουροποιητικής οδού, καθώς και των ανδρικών γεννητικών οργάνων, με τομέα εξειδίκευσης την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη διουρηθρικά με τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους της τεχνολογίας TURis / plasma και του Green light Laser. Η κλινική διαθέτει το πιο σύγχρονο μηχάνημα για την πλάσμα-εξάχνωση (TURis 2) του προστάτη, που αυξάνει την ισχύ εξάχνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια του χειρουργείου και η πιθανότητα αιμορραγιών.

Τομέας εξειδίκευσης της κλινικής είναι και η θεραπεία της λιθίασης του ουροποιητικού. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται διάγνωση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση:

  • της λιθίασης νεφρού, ουρητήρα ή ουροδόχου κύστεως με εξωσωματική λιθοτριψία
  • Λιθίασης ουρητήρα και νεφρού με laser ουρητηρονεφρολιθοτριψία
  • διαδερμική νεφρολιθοτριψία για ευμεγέθεις λιθιάσεις του νεφρού, και
  • μεταβολικός έλεγχος για πρόληψη της λιθίασης

 

 

 

hospital

METROPOLITAN HOSPITAL

DOCTORS’ HOSPITAL

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ)

ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΑΣΩ GENERAL

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ

 

 

 

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

 

 

1 Φεβρουαρίου 2017