ΠΕΪΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, προσφέρει η τοποθέτηση πεικής πρόθεσης.

Η επαναστατική αυτή λύση, η οποία προσφέρει τη χαρά του έρωτα σε εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες.

Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες οι οποίοι

-Δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, που τους συνιστά ο γιατρός τους.

-Η χρήση της φαρμακευτικής αγωγής προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω συνυπάρχουσας νοσηρότητας.

-Επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Η συντριπτική υπεροχή της πεικής πρόθεσης, έναντι των άλλων θεραπειών οφείλεται στό ότι

-Είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί προετοιμασία και αναμονή του άνδρα όπως συμβαίνει με τα φάρμακα από το στόμα και τις πεικές ενέσεις

-Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.

-Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μόλις μιας ημέρας στο νοσοκομείο. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της.

Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεική πρόθεση ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα είδη των προθέσεων παρακαλώ πιέστε εδώ

25 Απριλίου 2017