ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΒΙΝΤΕΟ-ΟΥΡΗΘΡΟΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ Pentax ECY-1570K Βιντεοκυστεοσκόπιο. Η ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΡΗΘΡΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ

Το Ουρολογικό Ανδρολογικό ιατρείο Γαλατσίου AndroCare διαθέτει πλέον το εύκαμπτο ψηφιακό βιντεοκυστεοσκόπιο ECY-1570K της Ιαπωνικής εταιρείας Pentax, το πιο σύγχρονο ουρολογικό ενδοσκόπιο παγκοσμίως. Με την εξαιρετική ποιότητα ψηφιακής εικόνας που προσφέρει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λεπτομερείς απεικονίσεις ιστών, που συμβάλλουν στην ανίχνευση των παθήσεων του ουροποιογεννητικού συστήματος. 

AMER_URO_PRO-P_ECY-1570K_320x214Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί βοηθά τον Ουρολόγο να κάνει τις διαγνωστικές διαδικασίες ευκολότερες και πιο άνετες για τους ασθενείς.

Υψηλής ποιότητας απεικόνιση

Το ECY-1570K παρέχει φωτεινές, καθαρές εικόνες υψηλής ανάλυσης για λεπτομερή απεικόνιση της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας, με ταυτόχρονη καταγραφή βίντεο και εικόνας της εξέτασης σε ψηφιακή μορφή.

Μεγάλο κανάλι οργάνων, λεπτός σωλήνα εισαγωγής

Ένα μεγάλο κανάλι οργάνων 2.0mm ενσωματώνεται στο λεπτό σωλήνα εισόδου 5.1mm, που έχει ως αποτέλεσμα την εύκολη εισαγωγή του ενδοσκοπίου, ακόμη και μέσα από περιοχές με σοβαρά στενώματα.

Εργονομική Μηχανική, Απόδοση, Πλήρως Ανώδυνη τεχνική

Η κάμψη 220 ° προς τα πάνω και 130 ° προς τα κάτω του ECY-1570K βοηθάει τον Ουρολόγο να προσανατολιστεί και επιτρέπει την πλήρη εξέταση της ουροδόχου κύστης. Ο συνδυασμός μιας πολύ μικρής ακτίνας κάμψης με λεπτό άκρο και η μέγιστη ευελιξία του ενδοσκοπίου καθιστά τους χειρισμούς στην ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα πιο εύκολους για το γιατρό και πιο άνετους για τους ασθενείς. Το μικρό βάρος είναι σχεδιασμένο για την άνεση και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας που μπορεί να μειώσει την κόπωση του γιατρου και να εξαλείψει τον πόνο.

 

21 Μαρτίου 2018